Opis forum
Użytkownik
dziewczyny ma ktoś temat 23 o elektrostymulacji albo 4 o flawonoidach na biofizyke?
Użytkownik
Czy może ktoś mi podać pierwsze pytanie z tego quizu?
Ostatnio edytowany przez joanna_staniszczak (2011-05-16 15:45:04)
kiedy jest egz z anatomii ??
pytanie nr 2 dobrze zrozumiałam, że jak się ten quiz rozwiązuje to tylko raz można i co?? i ani pytań zobaczyć nic tylko włączasz rozwiązujesz masz na to 45 minut i musztarda po obiedzie nikt ci pomóc nie może??
Ostatnio edytowany przez monika (2011-05-18 17:55:33)
Administrator
Mam pytanko, ma ktoś może uzupełnione wszystkie karty z anatomii? Jak tak, to prosiłabym o przesłanie na naszą pocztę Byłabym wdzięczna
Dziś lub jutro będzie wysłana Anatomia Babcia Justynka wam wyśle i apropos tego możecie sprawdzić czy któraś nie ma moich notatek z Anatomii, bo chyba w niedziele któraś wzięła do przepisania notatki z soboty co tylko Ja i Asia byłyśmy albo zwyczajnie zgubiłam. Jeszcze jak Justyna wyśle to Aśka sprawdzi czy wszystko jest dobrze i można drukować.
Pozdrawiam
Monika
I chciałam zapytać czy się orientujecie co z wpisami z chemii i psychologii rozwojowej ??
Użytkownik
z psychologii wpisy są w sobotę, a babka z chemii przepadła...
Użytkownik
Ja w sobotę będę w dziekanacie i zapytam o chemiczkę. Jak by ktoś nie pokasował wiadomości od chemiczki to miałybyśmy kontakt....
Użytkownik
waligorski.m@gmail.com ;D
Użytkownik
Dziękuje za mail, dodzwoniłam się do Pani z chemii i jestem w trakcie umawiania się na wpisy. Wyobraźcie sobie, ze nr znalazłam w internecie he he he
Dzisiaj byłam po wpisy z chemii kosmetycznej, także jest załatwione. Indeksy przywiozę Wam na zajęcia z technologii inf. i ok 10.00 trzeba podejść do pokoju wykładowców po wpisy z anatomii i to już wszystko. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez joanna_staniszczak (2011-06-13 22:37:29)