Opis forum
Użytkownik
Jedna wielka ściema!!!
Mikrodermabrazja w gabinecie kosztuje minimum 100zł a tu peeling 21zł, a żeby mikrodermabrazja przyniosła efekty musi być stosowana regularnie i dość długo.
Oczywiście może sobie kupić ten peeling i stosować go poprostu jako peeling który odświerzy i oczyści trzoche skórę, ale niczego poza tym bym sie po tym nie spodziewała. No a z mikrodermabrazją to raczej nie ma mic wspólnego.
Administrator
I rok studiów niestacjonarnych I stopnia KOSMETOLOGII W dniu 26-27 marca 2011 r.
Legitymacje przyjmowane będą
w DZIEKANACIE
od godziny 08:00 do 09:00.
Odbiór legitymacji
od godziny 12:00 do 13:00.
Powyższe czynności mogą być realizowane
tylko przez starostę grup lub osobę
upoważnioną przez grupę.
Użytkownik
ok, to poszykujcie legitymacje na 26:)
Administrator
A indeksy musimy oddawać z wspisami i te karty teraz? Czy na koniec roku dopiero?
Użytkownik
indeksy i karty dopiero na koniec roku
Użytkownik
jakie macie pytania z ochrony własności intelektualnej?
Administrator
1. Kim jest twórca ? (Proszę odpowiedzieć powołując się na przepisy ustawy z 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych,
2. Proszę podać definicje utworu .
A Ty?
Użytkownik
czy ten przedmiot jest tylko na zaliczenie czy na na ocenę?
Użytkownik
wygląda na to, że wszystkie mamy takie same pytania
Dziewczynki moje Drogie! Zachęcam Was do kupna oryginalnych pisanek - wiecej informacji na mailu
Ostatnio edytowany przez Joanna Obiegła (2011-04-06 17:30:32)
Administrator
Ma ktoś może nr tel do tej Luizy?
Bo znowu nie wysłała nam tego masażu i może opuścimy sobie tą przerwe w sb, żeby skończyć wcześniej?
601386874 to jest numer Kasia jak coś załatwicie dajcie mi znać bo ja się spóźnię na ćw 15 minut z kosmetologi a jak przesuniecie to się spóźnię więcej dajcie znać to będę się bardziej spieszyć
Administrator
Dziewczęta, życzę Wam wszystkim wesołych świąt, przede wszystkim rodzinnych i pełnych radości. Aby pogoda nam dopisała i żebyście wszystkie odpoczeły
No i wiadomo mokrego dyngusa! ;*
Użytkownik
na stronie uczelni są wyniki z egzaminu z psychologii
Użytkownik
adres mailowy Pani z Biofizyki: bialek-bylka@wp.pl