Opis forum
Administrator
Nie, tylko literki i cyferki ;P
Użytkownik
Monika to będzie t tych kartek co robimy zawsze na ćw. od 1 do 18 strony włącznie
Z filozofii są zadania na platformie, do 20 lutego trzeba oddać
Ostatnio edytowany przez joanna_staniszczak (2011-01-20 17:19:23)
Administrator
A kiedy jest egzamin? Bo ja nie widze, żeby gdzieś pisało. Może wiecie?
Czyli ja rozumiem to tak, że musimy odpowiedzieć na te 3 pytania co są w tych tematach pod 2, tak? a zagadanienia z 1, to są na egzamin, tak?
Tak napisały dziewczyna z 2 roku:
no hej , z panem profesorem Strzałko kompletnie nie ma problemu samo zaliczenie polegało tylko i wyłącznie na uzupełnieniu schematów - z tego co pamiętam teorii nie miałyśmy żadnej . Jeżeli pytasz o to czy jest możliwość "ściągnąć" to szczerze mówiąc w tym też nie ma najmniejszego kłopotu . Myślę, że u Was będzie tak samo chociaż ja z racji tego, że mam już ukończone Policealne Studium Kosmetyczne miałam troszkę bardziej ułatwione zadanie pozdrawiam
Użytkownik
Są wyniki z psychologii http://www.wsh-leszno.pl/wsh/index.htm
Ostatnio edytowany przez joanna_staniszczak (2011-01-28 18:17:58)
Administrator
Jutro nie mamy żadego egzaminu z chemii, prawda?
Powiedzcie mi czy ta babka od dermatologii jest ok czy nie bardzo ? chyba mnie nie będzie na zajęciach w sobotę na pewno a w pt właśnie nie wiem i nie wiem tez czy mam jakieś lekarskie załatwić czy po prostu powiedzieć, że w pracy jestem... bo wiecie jak jest ;(
Użytkownik
macie już oceny z filozofii?
Administrator
ja nie mam, a Ty?
Użytkownik
nie mam
Administrator
Dziewczęta macie już odpowiedź z filozofii?
Użytkownik
dalej nie
Ja też nie...
Kasia możesz mi przesłać materiały na egz z chemii na mojego maila, bo po formacie komputera nie wiedzieć czemu średnio nasza poczta mi działa na mailu od ciebie załącznikiem jest moja książka z fil ;/;/
Użytkownik
Szkolenie zostało odwołane
http://allegro.pl/dax-vulcanic-mat-mikr … 83843.html
wiecie moja szefowa się mnie pyta czy to jest ok i czy może sobie to kupić, a ja no cóż, póki co się na tym nie znam i nie wiem co jej powiedzieć ??
może pomożecie ??