Opis forum
Nowy użytkownik
hehe... dobre ... Pewnie podobnie będziemy to przeżywać ;P
Ostatnio edytowany przez Katarzyna Janicka (2010-11-29 20:16:54)
Użytkownik
23.01.2011r. na ostatnich zajęciach mgr M. Głowacz Doraźna pomoc przedmedyczna- zaliczenie z oceną
09.01.2011r. pod koniec zajęć doc. dr S. Zembrzycki Wprowadzenie do psychologii- zaliczenie z oceną
23.01.2011r. mgr W. Skoracka Podstawy bezpieczeństwa i higieny pracy- zaliczenie z oceną
Termin płatności 300zł. za tzw. "wyprawkę" kosmetyczki (kuferek z wyposażeniem+ fartuch): 31.12.2010 r. Można wpłacać w Kwestrurze lub na indywidualny nr konta, na które studenci wpłacają czesne z dopiskiem "wyprawka". W miesiącu styczniu będzie możliwość przymiarki fartuchów i zamówienia odpowiedniego rozmiaru (S, M, L)
Ostatnio edytowany przez Joanna Obiegła (2010-12-01 08:03:05)
Administrator
Jeszcze tego nie było.
Dzwoniłam do dziekanatu i jak ktoś ma wszystkie te rzeczy z listy, które są w kuferku, to nie musi płacić, jedynie w styczniu jak będzie przymiarka, to trzeba zakupić te fartuszki, bo wszystkie mamy mieć takie same.
Także ja wole sama kupić te rzeczy i mniej stracić niż 300 zł...
Użytkownik
indeksy
cześć dziewczyny jutro miałam isć do pani doktor Adamczyk po zaległe wpisy. ale cały tydzien bedzie nie obrcna z powodu choroby i mam przyjść w przyszłym tygodniu tak ze zatrzymam jeszcze indeksy i karty przez tydzien.
Użytkownik
UWAGA
PROSZĘ O PRZESŁANIE PYTAŃ RAZEM Z ODPOWIEDZIAMI Z PREZENTACJI (BIOLOGIA Z GENETYKĄ) W TERMINIE JAK NAJSZYBSZYM NA ADRES joannamikolajczyk5@wp.pl
pozdrawiam
Administrator
Na zbliżające się Święta Bożego Narodzenia dużo zdrowia, radości, ciepłej rodzinnej atmosfery, pomyslności i spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym 2011 Roku!!!
Użytkownik
Ja również życzę wszystkim tego samego
Użytkownik
UWAGA UWAGA!! INFORMUJE ŻE 1.01.2011 JEDZIEMY NA IMPREZE DO HEAVEN!! SPRAWDZAŁAM I SIĘ ODBĘDZIE! MAM NADZIEJE ŻE WIĘKSZOŚĆ BĘDZIE! TAKI MIŁY AKCENT NA NOWY RK:D
JAKI NOWY ROK TAKI CAŁY ROK;D
PROSZĘ O POTWIERDZENIE OBECNOŚCI:)
Użytkownik
czesc dziewczyny! chciałabym sprostowac termin nasyłania prac z psychologii. jakby któraś nie wiedziała to jest to 16 stycznia, a nie 6
Administrator
Mi się nie wcisneła 1... i wyszło 6, dobrze, że poprawiłaś. Mam pytanie, ktoś w ogóle zaczął coś robić z tej psychologii??
Użytkownik
ha! ja zaczełam! ;D
Słuchajcie, a co z wynikami z biologii z genetyka? Miały byc w okolicach sylwestra i jak nie było tak nie ma. Może napisze do niej i się zapytam, Hmmmm?
Ostatnio edytowany przez Joanna Obiegła (2011-01-04 13:32:25)
Administrator
No właśnie ja też ciagle sprawdzam naszą poczte i strone szkoły, ale nic nie ma..
Jakby ktoś nie widział, to wyniki są na naszej stronie szkoły.
http://www.wsh-leszno.pl/wsh/NLice/2010 … fo/bzg.pdf
Nowy użytkownik
Wiecie może z jakich materiałów mamy korzystać żeby odpowiedzieć na te pytania z psychologii? można z internetu?